Een nieuwe eCom-winkel instellen

Als je wilt beginnen met het instellen van je nieuwe Lightspeed eCom-winkel, ga je naar Lightspeed eCom web help.

Je kunt op elk moment naar de eCom-webhelp gaan vanuit de backoffice van je eCom-account door te klikken op de knop Help in de hoofdnavigatiebalk.

Voor het instellen van je eCom-winkel raadpleeg je de volgende eCom-webhelponderwerpen:

OPMERKING: Er moet een standaardtaal in je eCom-account zijn geselecteerd onder de instelling Countries; als je deze selectie verwijdert of leeg laat, wordt je omnichannel uitgeschakeld. Als je je omnichannel per ongeluk hebt uitgeschakeld, kun je deze weer inschakelen door in je eCom-account een standaardtaal te selecteren onder de instelling Countries.