Een nieuwe eCom-winkel instellen

Als je wilt beginnen met het instellen van je nieuwe Lightspeed eCom-winkel, ga je naar Lightspeed eCom helpcenter.

Je kunt op elk moment naar de eCom-webhelp gaan vanuit de backoffice van je eCom-account door te klikken op de knop Help in de hoofdnavigatiebalk.

Voor het instellen van je eCom-winkel raadpleeg je de volgende eCom-webhelponderwerpen:

OPMERKING: Er moet een standaardtaal in je eCom-account zijn geselecteerd onder de instelling Instellingen > Internationalisatie > Talen. De standaardtaal in je eCom-account dient overeen te komen met de taal die gebruikt wordt voor titels van producten in Lightspeed Retail. Komt dit niet overeen, meldt dit zo snel mogelijk bij Lightspeed support en informeer naar de mogelijkheden dit te corrigeren.