De Retail-gegevens handmatig exporteren naar Quickbooks (Mac of Windows)

Lightspeed Accounting biedt een geautomatiseerde en naadloze integratie van je Lightspeed Retail-gegevens met de onderstaande accountingsystemen:

• Quickbooks Online
  • Quickbooks Windows (2014 of nieuwer)
  • Xero

Als alternatief kan je de Lightspeed Retail-gegevens handmatig exporteren en ze in Quickbooks voor MAC of Windows importeren.

OPMERKING: QuickBooks 2013 voor MAC en hoger vereisen een omweg om juist te importeren. Ga in Lightspeed Retail naar Rapporten > QuickBooks-instellingen & -opties en stel het veld "Extra" onder BTW in op "n.v.t." en sla de instellingen dan op.

Exporteren vanuit Lightspeed Retail

1. Open de Firefox browser.
  2. Ga in Lightspeed Retail naar Rapporten > Quickbooks-instellingen & -opties.
  3. Selecteer de gegevens die je met Lightspeed Retail naar je boekhoudsoftware exporteert door te gaan naar Lightspeed Retail-instellingen voor handmatig exporteren naar Quickbooks (MAC of Windows).
  4. Als je een Quickbooks-account hebt, controleer dan of de accounts met elkaar overeenstemmen. Dit voorkomt dat er tijdens het importeren een nieuw account wordt gemaakt.
  5. Klik bovenaan het scherm op de grijze knop Exporten.
  6. Als dit de eerste keer is dat je gegevens exporteert, klik dan op de groene knop Nieuw Quickbooks-export.
  7. Selecteer het datumbereik en de winkel van de sectie datums in de velden Start export op , Beëindig import op en Winkel.
  8. Klik in het tabblad Datums op Alle exportgegevens genereren om de gegevens te genereren.
  9. Controleer in het menu links de in iedere sectie opgenomen gegevens.
  10. Als er gegevens zijn opgenomen in de sectie Fouten, neem dan contact op met ondersteuning voor assistentie.
  11. Selecteer in de sectie Exporteren het aankruisvakje Export geverifieerd.
  12. Klik op Quickbooks-gegevens exporteren en sla het .iif-bestand op in de map bureaublad of downloads.
  13. Importeer het .iif-bestand in je Quickbooks voor MAC of Windows.