Kortingsregels archiveren

Als je een kortingsregel zonder ingestelde einddatum wilt uitschakelen of een kortingsregel uit de lijst onder Instellingen > Prijs- en kortingsregels wilt verwijderen, archiveer je hem. Je kunt de gearchiveerde kortingsregel altijd dupliceren als je hem weer wilt inschakelen. Retail POS slaat de instellingen op die je oorspronkelijk hebt ingevoerd, behalve de start- en einddata. Je kunt dus eenvoudig een gearchiveerde kortingsregel in de toekomst opnieuw gebruiken.

Zo archiveer je een kortingsregel:

1. Ga vanuit het hoofdmenu naar InstellingenPrijs- en kortingsregels
  2. Selecteer de kortingsregel die je wilt archiveren.
  3. Selecteer rechtsboven op de pagina Archiveren Ok.

De kortingsregel wordt gearchiveerd en uitgeschakeld en krijgt een tijdstempel waarop staat wanneer hij is gearchiveerd. Dit is voor je administratie.

De kortingsregel wordt ook verwijderd uit de lijst van kortingsregels onder Instellingen > Prijs- en kortingsregels. Als je je gearchiveerde kortingsregels wilt bekijken, kun je het selectievakje Gearchiveerd weergeven aanvinken, gevolgd door Zoeken.