Kortingsregels dupliceren

Het dupliceren van een kortingsregel is een snelle manier voor het tegelijkertijd aanmaken van meerdere kortingsregels. Je kunt ook tijd besparen door een gearchiveerde kortingsregel te dupliceren als je hem weer wilt inschakelen. Retail POS slaat de instellingen op die je oorspronkelijk hebt ingevoerd, behalve de start- en einddata, wat het eenvoudig maakt om in de toekomst een gearchiveerde kortingsregel opnieuw te gebruiken.

Zo dupliceer je een kortingsregel:

1. Ga vanuit het hoofdmenu naar InstellingenPrijs- en kortingsregels
  2. Selecteer de kortingsregel die je wilt dupliceren.
    Opmerking: als de kortingsregel is gearchiveerd, selecteer je Gearchiveerd weergeven Zoeken om hem in de lijst weer te geven.
  3. Selecteer rechtsboven op de pagina Dupliceren.

Er wordt een duplicaat van de kortingsregel met dezelfde instellingen aangemaakt. De start- en einddata zijn de enige instellingen die niet worden gedupliceerd. De kortingsregel heeft ook dezelfde naam, afgezien van het feit dat het woord 'Duplicaat' aan het begin van de naam wordt toegevoegd. Om de gedupliceerde kortingsregel te configureren, moet je simpelweg de naam bijwerken, een startdatum instellen en de benodigde instellingen aanpassen. Je kunt optioneel ook een einddatum instellen.