Hardware - Checklist

Gefeliciteerd!

Je hebt nu Les 3: Hardware van de Begeleide configuratie van Retail officieel voltooid en je hebt nu met succes de hardware die je nodig hebt voor je dagelijkse werkzaamheden ingesteld en getest.

Voordat we verder gaan naar Les 4: Betalingen verwerken, kun je de checklist van Les 3 hieronder bekijken of klik hier om de PDF-versie te downloaden als je liever met pen en papier werkt.

Les 3: Hardware