Verkoop - Checklist

Gefeliciteerd!

Je hebt nu Les 5: Verkoop van de Begeleide configuratie van Retail officieel voltooid en je hebt nu alle informatie die je nodig hebt om:

• je winkel te laten functioneren van openen tot sluiten.
  • de dagelijkse routine van je winkel vast te leggen.
  • je werknemers te trainen.

Bekijk als je dat wilt de Checklist van les 5 hieronder of klik hier om de PDF-versie te downloaden als je liever met pen en papier werkt.

Les 5: Verkoop

Wat is de volgende stap?

Hiermee eindigt de Begeleide configuratie van Retail! Als je door alle 5 hoofdstukken gewerkt hebt en de inhoud van de artikelen die op jou van toepassing zijn hebt gevolgd ben je er officieel klaar voor om live te gaan!

Als je een omnikanaalhandelaar bent—je Retail-account is geïntegreerd met je eCom-winkelheb je nu de fundamentele kennis van Retail en de randvoorwaarden om verder te gaan met onze Retail with eCom - Guided Setup. Ga vandaag aan de slag!

Zie de checklist Begeleide configuratie van Retail hieronder als je nog eens door de hoofdstukken en artikelen van de Begeleide configuratie van Retail wilt gaan. Klik hier om de PDF-versie te downloaden als je liever met pen en papier werkt.

Les 1: Accountinstellingen

Lesson 2: Inventory

Les 3: Hardware

Lesson 4: Betalingsverwerking

Les 5: Verkoop