Betalingsverwerking - Checklist

Gefeliciteerd!

Je hebt Les 4: Betalingsverwerking in de Begeleide configuratie van Retail met succes afgerond. Je weet nu het verschil tussen geïntegreerde en niet-geïntegreerde betalingsverwerking en je hebt alle noodzakelijke betaalmethoden en betaalterminals toegevoegd en ingesteld om officiële transacties te gaan verwerken.

Voordat je verder gaat naar Les 5: Verkoop, kun je de checklist van Les 4 hieronder bekijken of hier klikken om de PDF-versie te downloaden als je liever met pen en papier werkt.

Les 4: Betalingsverwerking - Introductie