Accountinstellingen - Checklist

Gefeliciteerd!

Je hebt nu Les 1: Accountinstellingen van de Begeleide configuratie van Retail officieel voltooid en je hebt de meest belangrijke accountinstellingen voor je bedrijf geconfigureerd.

Voordat je verdergaat naar Les 2: Voorraad, kun je als je dat wilt de checklist van Les 1 hieronder nalopen, of klik hier om de PDF-versie te downloaden als je liever met pen en papier werkt.

Les 1: Accountinstellingen