Betalingsverwerking - Inleiding

In de les Betalingsverwerking behandelen we het verschil tussen geïntegreerde en niet-geïntegreerde betalingsverwerking. Je leert ook hoe je betalingstypes toevoegt en toewijst en hoe je je Retail-account configureert met onze geïntegreerde betalingsverwerkers. Als je je Retail-account hebt geconfigureerd voor  geïntegreerde betalingsverwerking raden we aan dat je je Retail-account en hardware test door het dagelijks uitvoeren van een testtransactie voordat je je winkel opent.

1. Geïntegreerd vs. niet-geïntegreerd
  2. Betaalmethodes
  3. Betalingsverwerking configureren