3.a Fouten in importbestand herstellen

De Item Import tool is ontworpen om het proces van fouten bij bestanden importeren herstellen te stroomlijnen. Dit gebeurt door het weergeven van de informatie over het probleem in je importbestand samen met de specifieke oplossing voor deze fout. Hiermee kun je fouten snel aanpakken en met succes je item creëren en/of bijwerken.

In het geval van fouten voegt De Item Import tool automatisch 2 kolommen toe aan een te downloaden kopie van je importbestand, om je te helpen de fouten op te sporen:

• Fouten: Voor elke onjuiste invoer in het bestand laat de kolom Fouten je weten wat er mis is met een of meerdere gegevensinvoeren voor een bepaald item.
  • Voorgestelde oplossingen: Deze kolom biedt suggesties om de fouten op te lossen.

Hier is een voorbeeld:

Om fouten in het importbestand te herstellen:

1. Klik op de knop Je bestanden met fouten bijgevoegd downloaden en sla het bestand op in je systeem.
  2. Open het bestand in een spreadsheetapplicatie.
  3. Bekijk de informatie in de kolommen Fouten en Voorgestelde oplossingen en herstel de overeenkomende invoeren volgens de gegeven suggesties.
  4. Sla het bestand op in CSV-, XLS- of XLSX-formaat.
  5. Sleep het bijgewerkte bestand naar het gebied dat aangegeven wordt op de pagina Items importeren, of klik op Verkennen om het bestand te openen.
  6. De Item Import tool valideert het bestand nogmaals. Ga hier verder met stap 7 als er geen fouten worden gevonden in het bestand.