1 a. Het importbestand begrijpen

Bèta-disclaimer: de Item Import tool wordt momenteel getest in een beperkte bèta. Als je wilt deelnemen aan ons bètaprogramma, neem dan contact op met Lightspeed Support.

Raadpleeg dit artikel om voorraaditems via ons Retail importteam te importeren.

Dit artikel is ingedeeld in twee secties, om jou te helpen om het spreadsheetbestand dat je moet samenstellen te begrijpen:

Als je ook afbeeldingen importeert, zie dan het aanvullende artikel Item-afbeeldingen importeren voor meer informatie.

De Item Import tool behandelt matrixitems ook anders dan normale enkele en niet-voorraaditems. Zie het aanvullende artikel 1 b) Overwegingen bij het importeren van matrixitems voor een volledig overzicht.

Nieuwe items aanmaken

De volgende tabel beschrijft de kolommen in het beschikbare voorbeeld csv-bestand en het vereiste gegevensformaat van iedere kolom. Regels in blauw zijn alleen van toepassing op winkeliers die Retail met eCom (Omnichannel) gebruiken. Sommige cellen zijn ook in blauw om aanvullende informatie te verschaffen voor Omnichannel-winkeliers. Als je een account met meerdere winkels hebt, hebben sommige regels in de onderstaande tabel ook aanvullende informatie, bijvoorbeeld Hoeveelheid op voorraad winkel en Eenheidskosten winkel.