Over het importeren van items en afbeeldingen

Om items te importeren via ons Retail Imports-team, raadpleeg dit artikel.

In Lightspeed Retail POS kun je items en afbeeldingen op een aantal verschillende manieren toevoegen of bijwerken. In veel gevallen is de snelste manier echter om ze te importeren in een XLSX- of CSV-bestand. Dit is met name zo als:

• Je je voorraadgegevens vanuit je vorige verkooppunt (POS) exporteert
  • Je bekend bent met spreadsheetapplicaties als Google Sheets
  • Je een grote voorraad hebt

In dit gedeelte bespreken we hoe je:

Opmerking: Als je je voorraad voor de eerste keer importeert, raden we je in plaats daarvan aan om de volgende Hulpartikelen te lezen als uitgangspunt:
  • Als je je voorraadgegevens migreert vanuit je vorige POS naar Lightspeed Retail POS, raadpleeg dan  Migreren vanuit je vorige POS.
  • Als je je eigen voorraad vanaf de grond af opbouwt, maar bekend bent met spreadsheetsoftware als Google Sheets, raadpleeg dan Item-importbestanden indelen.