Voorraaditems importeren

Bèta-disclaimer: de Item import tool wordt momenteel getest in een beperkte bèta. Als je wilt deelnemen aan ons bètaprogramma, neem dan contact op met Lightspeed Support.

Raadpleeg dit artikel om voorraaditems via ons Retail Import-team te importeren.

Je kunt met Lightspeed Retail snel en gemakkelijk de voorraad producten in jouw Retail-account importeren. Dit is vooral nuttig als je vanaf een ander POS-platform overstapt naar Lightspeed Retail of als je nieuwe producten aan jouw bestaande voorraad wilt toevoegen. Je kunt met Lightspeed Retail ook jouw bestaande items bijwerken en afbeeldingen van items importeren.

Om je met het importproces te helpen heeft Lightspeed Retail de Item import tool. De Item Import tool gebruikt de gegevens in een importbestand (csv of Excel-bestand) om:

• Nieuwe voorraaditems aan te maken.
  • Bestaande items bij te werken.
  • Afbeeldingen van items te importeren.

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe je van start gaat met Items importeren en geeft de richtlijnen aan voor het importeren van nieuwe voorraaditems, het bijwerken van bestaande items en het importeren van afbeeldingen van items in Lightspeed Retail.

In deze sectie