Over Retail POS (R-Series) met eCom (C-Series)

Je kunt je voorraad online verkopen met Lightspeed eCom. Door het maken van een eCom-winkel ontdekken lokale klanten je fysieke winkel wanneer ze online onderzoek doen. Hierdoor wordt het bereik van je onderneming ook uitgebreid naar andere regio‘s.

• Bouw een website, geen ervaring nodig - Kies uit honderden kant-en-klare professionele websites. Pas ze aan met een klik op de knop. Geen voorkennis vereist.
  • Jouw winkelvoorraad, online verkocht - Verkoop je voorraad tegelijkertijd online en in de winkel. Kies wanneer je je items publiceert. Verkopen worden naadloos gesynchroniseerd met je winkelvoorraad.
  • Je rapporten op dezelfde plek - Alle online orders worden in je Retail-account getoond onder rapporten.

Aan de slag

Je kunt in 7 sessies je eCom-winkel configureren. Elke sessie kan één tot drie uur duren. In deze sessies worden alle vereiste stappen behandeld om te kunnen beschikken over een volledig functionele en transactionele eCom-winkel. Gebruik dit als basis wanneer je begint met eCom.

Aanvullende artikelen om aan de slag te gaan

Gebruik deze artikelen ter referentie tijdens het installeren van Lightspeed eCom.

Producten en klantenartikelen

Gebruik deze artikelen ter referentie tijdens het beheren van je producten en klanten.

Artikelen over verkoop en terugbetalingen

Gebruik deze artikelen ter referentie tijdens het beheren van orders.