3 d. Labelprinter

De ondersteunde labelprinter is de Zebra ZD410. Afhankelijk van of je een desktop en/of een iPad gebruikt zijn hier de ondersteunde modellen en configuraties:

OPMERKING: De bovenstaande configuraties zijn aanpasbaar op de niet meer leverbare Zebra LP2824 Plus. We hebben opmerkingen toegevoegd waar er belangrijke verschillen in stappen zijn.

Gefeliciteerd!

Je hebt nu Les 3: Hardware van de Begeleide configuratie van Retail officieel voltooid en je hebt nu met succes de hardware die je nodig hebt voor je dagelijkse werkzaamheden ingesteld en getest. Je bent klaar om verder te gaan naar: