3 b. Barcodelezers

Desktopconfiguratie

De ondersteunde barcodelezer voor desktops is de Honeywell Voyager USB MK9540-32A38.

Deze wordt geleverd in een bekabeld (1200g) of draadloos (1202g) model. Beiden modellen hebben geen software-installatie of herconfiguratie nodig. Afhankelijk van je model hoef je alleen maar de scanner of de basis aan te sluiten op een beschikbare USB-poort van je computer omdat Lightspeed Retail werkt met de standaard fabrieksinstellingen van de Honeywell Voyager. We raden aan de barcodescanner voor het gebruik 4 uur op te laden.

Configuratie voor iPad

De volgende modellen barcodelezers voor iPads worden ondersteund:

• Socket Mobile 7Ci/7Di (1D barcodes) en 7Qi/7Xi (2D barcodes)
  • Zebra CS4070 (ondersteund alle types barcodes)

Zie ons artikel Installatie van een barcodescanner op een iPad voor meer informatie over het configureren hiervan.