3 a. Ondersteunde hardware

Lightspeed Retail werkt het beste met de door ons aanbevolen barcodescanners, kassabonprinters, kassalades en labelprinters. We ondersteunen ook de browsers Google Chrome en Mozilla Firefox en testen deze. Als je onze lijst van ondersteunde hardware hebt bekeken en hebt bepaald welke hardware je nodig hebt ben je er klaar voor om ze in te stellen.

OPMERKING: als je bij ons hardware wilt kopen, stuur je een e-mail naar sales@lightspeedhq.com of je Sales Account Manager. Je kunt ook contact opnemen met support en zij kunnen een telefoongesprek of terugbelverzoek regelen.

Barcodescanners

Fabrikant Model
Honeywell Voyager USB MK9540-32A38 (Desktop)
Socket Mobile 7Ci/7Di (1D Barcodes) en 7Qi/7Xi (2D Barcodes) (iPad)
Zebra CS4070 Bluetooth Scanner (ondersteunt alle types barcode) (iPad)

Receipt printers

Manufacturer Model
Star Micronics TSP113, TSP 100-serie met afscheurstrip.
(USB model voor computer of LAN model voor Dekstop en iPad)
Star Micronics TSP143, TSP 100-serie met automatische snijder (Desktop en LAN model voor iPad)
Star Micronics TSP143 TSP 100IIIW series with auto cutter (MAC, Windows en iPad)
Elke fabrikant Elke paginavullende desktopprinter die compatibel is met AirPrint (iPad)

Kassalade's

Fabrikant Model
APG Vasario VB320-BL1616
APG Vasario VB320-BL1618
APG Vasario VB320-BL1915
Star Micronics (Alleen in Europa) CB-2002

Labelprinters

Fabrikant Model
Zebra ZD41022-D01M00EZ (Desktop)
Zebra ZD41022-D01W01EZ (Desktop & iPad)

Klik hier voor onze volledige lijst van ondersteunde hardware.