3 a. Ondersteunde hardware

Lightspeed Retail werkt het beste met de door ons aanbevolen barcodescanners, kassabonprinters, kassalades en labelprinters. We ondersteunen ook de browsers Google Chrome en Mozilla Firefox en testen deze. Als je onze lijst van ondersteunde hardware hebt bekeken en hebt bepaald welke hardware je nodig hebt ben je er klaar voor om ze in te stellen.

OPMERKING: als je bij ons hardware wilt kopen, stuur je een e-mail naar sales@lightspeedhq.com of je Sales Account Manager. Je kunt ook contact opnemen met support en zij kunnen een telefoongesprek of terugbelverzoek regelen.

Barcodescanners

Fabrikant Model
Honeywell Voyager USB MK9540-32A38 (Desktop)
Honeywell Voyager 1200G en 1202G Scanner (Desktop)
Socket Mobile 7Ci/7Di (1D-barcodes)
7Qi/7Xi (2D-barcodes)
(aansluiten alleen mogelijk via iPad app Retail POS)

Bonprinters

Fabrikant Model
Star Micronics TSP113, TSP 100-serie met afscheurstrip.
(USB model voor computer of LAN model voor Desktop en iPad)
Star Micronics TSP143, TSP 100-serie met automatische snijder - aanbevolen.
(LAN model voor computer of iPad)
Star Micronics TSP143, TSP 100IIIW-serie met automatische snijder.
(WLAN model voor computer of iPad)

Kassalade

Fabrikant Model
Star Micronics CB-2002

Etikettenprinters

Fabrikant Model
Zebra

ZD41022-D01M00EZ (Desktop only)

ZD41022-D01W01EZ (Desktop & iPad)

Kaartlezers en betalingsterminals

Fabrikant Model Betalingsverwerker
iZettle Miura M010
(Aansluiten alleen mogelijk via iPad app Retail POS)
iZettle
Worldline Yomani
(Aansluiten alleen mogelijk via iPad app Retail POS)
Worldline
Worldline Yoximo
(alleen België, aansluiten alleen mogelijk via iPad app Retail POS)
Worldline

Klik hier voor onze volledige lijst van ondersteunde hardware.