1 a. Aan de slag

Wanneer je je registreert voor Lightspeed Retail en voor de eerste keer inlogt, zie je de wizard Accountinstellingen. Je kunt de wizard ook openen via Instellingen > Aan de slag. De basisinformatie die je nodig hebt vind je in de volgende gedeeltes:

• BASICS:  De informatie die op de kassabon komt te staan, zoals de naam van de winkel, het adres en het telefoonnummer.
  • INSTELLINGEN BELASTING: Het standaard BTW-tarief en BTW-tarief op arbeid van je winkel.

Zie ons artikel Je account configureren voor meer informatie.

Wat is de volgende stap?

Geavanceerd

Zie onderstaande artikelen als je meerdere kassa's of meerdere winkels hebt: