Herstellen van fouten in bestandsnaam en bij importeren afbeeldingen

Bèta-disclaimer: de Item Import tool wordt momenteel getest in een beperkte bèta. Als je wilt deelnemen aan ons bètaprogramma, neem dan contact op met Lightspeed Support.

De Item Import tool is ontworpen om het proces van het herstellen van fouten in bestandsnaam en afbeeldingsimport te herstellen. Dit gebeurt door het weergeven van de problematische bestandsnamen en afbeeldingen samen met de specifieke reden waarom het niet is gelukt. Hiermee kun je fouten snel aanpakken en gemakkelijk je itemafbeeldingen succesvol uploaden.

Foutmeldingen bestandsnaam

Wanneer je een bestandsnaam in je importbestand niet volgens beste werkwijzen invoert, zie je een foutmelding dat het aantal te herstellen fouten weergeeft. Als je klikt op de groene knop Je bestand met fouten bijgevoegd downloaden zie je de specifieke fouten en de gekoppelde bestandsnamen. Probeer nadat de fouten in de bestandsnamen zijn aangepakt en hersteld het importbestand opnieuw te importeren. Je kunt de kolom Fouten in het bestand houden.

Afbeeldingsfouten

Als je een verkeerde of onverwachte afbeelding uploadt, zie je een rode foutmelding waarop het aantal mislukte afbeeldingen wordt weergegeven. Als je op deze rode foutmelding klikt, verschijnt er een nieuw venster waarin de bestandsnaam wordt weergegeven en de reden waarom het werd overgeslagen in de wachtrij voor uploaden.

Hieronder staan alle mogelijke fouten:

• Bestandstype niet ondersteund. Afbeeldingen kunnen van type jpg, png, of gif zijn.
  • Bestand groter dan 8MB.
  • Bestand komt niet overeen met een van de verwachte afbeeldingen.
  • Bestand met naam [bestandsnaam] is al geüpload.
  • Bestandsnaam groter dan 250 tekens.

Ga terug als de afbeeldingsfouten zijn hersteld en probeer je afbeeldingsbestanden nogmaals te importeren.