Fouten oplossen tijdens het importeren van itemafbeeldingen

Om voorraaditems te importeren via ons Retail Imports-team, raadpleeg dit artikel.

Als je je itemafbeeldingsbestanden uploadt naar je Retail POS-account, begint je account ze te controleren op fouten. Als er fouten zitten in je afbeeldingsbestanden, geeft je account een rood foutbericht weer met het aantal mislukte afbeeldingen.

Klik op het rode foutbericht om ze op te lossen. De specifieke bestandsnaam en de reden waarom de afbeelding werd overgeslagen in het scherm met de uploadwachtrij.

Hieronder staan alle mogelijke fouten:

• Bestandstype wordt niet ondersteund. Afbeeldingen kunnen van het type JPG of PNG zijn.
  • Bestand overschrijdt 8 MB
  • Bestand komt niet overeen met de verwachte afbeeldingen.
  • Bestand met de naam [bestandsnaam] was al geüpload.
  • Bestandsnaam overschrijdt 250 tekens.

Als je de fouten met je afbeeldingsbestanden eenmaal hebt opgelost, klik je op Terug en probeer je ze opnieuw te importeren. Als ze succesvol worden geüpload, klik je op Klaar om het pop-upvenster te sluiten. Het aantal verwachte afbeeldingen zullen worden bijgewerkt om het resterende aantal in je importbestand te reflecteren.