3 c. Kassabonprinters en kassalades

Kassabonprinters

De ondersteunde kassabonprinterconfiguratie is als volgt:

• Star Micronics TSP113, TSP 100-serie met afscheurstrip.
    (USB-model voor computer of LAN-model voor Desktop en iPad)
  • Star Micronics TSP143, TSP 100-serie met automatische snijder (Desktop en LAN model voor iPad)
  • Star Micronics TSP143 TSP 100IIIW-serie met automatische snijder (MAC, Windows en iPad)
  • Elke paginavullende desktopprinter die compatibel is met AirPrint (iPad)

Kassalades

Je ondersteunde kassalade configureren:

1. Verwijder de kassalade uit de verpakking.
  2. Gebruik de meegeleverde datakabel om de kassalade aan te sluiten op de achterkant van de kassabonprinter.
  3. Bekijk de configuratie van je kassabonprinter hierboven voor aanvullende computerinstellingen omdat je kassalade en kassabonprinter van elkaar afhankelijk zijn.

OPMERKING: Als je een iPad gebruikt om kassabonnen te printen zijn er geen aanvullende instellingen nodig.