Begeleide configuratie van Retail - Inleiding

Hallo en welkom!

Het doel van deze handleiding is om je alle vaardigheden en kennis te bieden die je nodig hebt om je Lightspeed Retail-systeem klaar te maken voor het ontvangen van transacties van je klanten.

Als je een omnikanaal-handelaar bent—je Retail-account is geïntegreerd met je eCom-winkelkrijg je door het doorlopen van deze handleiding ook fundamentele kennis van Retail en de randvoorwaarden om vervolgens te gebruiken in onze Retail with eCom - Guided Setup.

OPMERKING: Dit materiaal is ontworpen als aanvulling op een Lightspeed Retail-introductiesessie. Als je dit bekijkt en nog geen Lightspeed Retail-introductiesessie hebt gevolgd, neem dan contact op met ons klantsuccesteam om je te registreren:

Onze medewerkers spreken Nederlands, Engels en Frans! Neem contact op met het klantsuccesteam met de taal en tijdzone die het meest lijkt op het jouwe als jouw land er niet bij staat. Weet je niet zeker welk nummer je moet bellen? Geen zorgen ons team in Noord-Amerika is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar in het Engels!

Waaruit bestaat de handleiding?

De handleiding bestaat uit 5 lessen die in de aanbevolen volgorde zijn gerangschikt:

Les 1: Accountinstellingen

Lesson 2: Inventory

Les 3: Hardware

Lesson 4: Betalingsverwerking

Les 5: Verkoop

Binnen deze lessen zijn de artikelen ontworpen om een samengestelde verzameling van instructies die voor al onze retailers gelden: van de kleine winkel vanuit huis tot de grote winkelketens.

De artikelen beginnen met basisinhoud samengesteld voor onze gebruikers met één winkel en één kassa. Om op deze basis verder te bouwen is er een geavanceerde gedeelte toegevoegd. Daarin vind je meer instructies om je account mooier te maken.

Tenslotte kun je altijd terug gaan naar de checklist hierboven om je voortgang bij te houden en te evalueren. Klik hier om de checklist Begeleide configuratie van Retail te downloaden als je een voorkeur hebt voor pen en papier.

Laten we beginnen!