Retail POS bijwerken

Je moet Retail POS altijd in de nieuwste versie laten draaien om volledig te kunnen profiteren van alle voortdurende verbeteringen.

Voordat je Retail POS bijwerkt, moet je eerst verifiëren of je iOS-toestel up to date is. Je kunt er ook voor kiezen Automatisch downloaden te draaien op je toestel (hiervoor is iOS 9 of nieuwer nodig) om alle toekomstige updates automatisch te ontvangen.

De iOS-versie bijwerken

OPMERKING: voor Retail POS versie 2.10 of nieuwer is minimaal iOS 9.3 nodig.

1. Verbind je toestel met internet en een energiebron.
  2. Tik op Instellingen > Algemeen > Software-update.
  3. Tik op Downloaden en installeren.
  4. Voer je wachtwoord in als daarom wordt gevraagd.

OPMERKING: als je tijdens het de update een foutmelding ontvangt, kun je op Apple Support meer informatie over de foutmelding vinden.

Retail POS bijwerken

Als je toestel is bijgewerkt naar de laatste iOS-versie, moet je de Retail POS-app bijwerken.

1. Open de App Store op je iOS-toestel.
  2. Tik op Updates
  3. Zoek de Lightspeed Restaurant-app onder Beschikbare updates en klik op BIJWERKEN.
  4. Voer je Apple ID-wachtwoord in als daarom wordt gevraagd.

Automatisch downloaden inschakelen

Als je Automatisch downloaden hebt ingeschakeld voor updates, worden alle nieuwe versies van apps die je op je toestel draait automatisch gedownload. Zo hoef je de app in de toekomst niet meer handmatig bij te werken.

1. Tik op InstellingeniTunes & App Store.
  2. Schakel Updates in onder Automatisch downloaden.