De Retail POS (R-Series)-app bijwerken

Omdat zowel onze Retail POS-app als het iOS van je iPad voortdurend in ontwikkeling zijn, plannen we voor de toekomst en voeren we grondige tests uit om te verzekeren dat de twee in elke versie compatible zijn. Dit betekent dat iPads die op oudere iOS-versies draaien, in de loop der tijd niet meer compatibel zijn met de nieuwe updates van Retail POS in de App Store. Daarom is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat het iOS van je iPad en de Retail POS-app up-to-date zijn, zodat je kunt blijven profiteren van de nieuwe functionaliteiten, verbeteringen en oplossingen die we in de toekomst zullen uitbrengen.

Onze Retail POS-app vereist momenteel dat iPads op iOS 14.2 of hoger draaien om Retail POS-updates in de App Store te blijven ontvangen. Daarom moet je voor het updaten van de Retail POS-app:

1. Het iOS van je iPad bijwerken (indien lager dan iOS 14.2)
  2. Retail POS bijwerken
  3. Automatisch downloaden inschakelen (optioneel)

Raadpleeg onderstaande tabel voor meer informatie over de compatibiliteit van de Retail POS-app met de iOS-versie van je iPad.

Retail POS iPad iOS Retail POS updates
3.9 en hoger

Minimaal iOS 14.2

3.0 tot 3.8.1

Minimaal iOS 12.2

x
2.19 tot 2.22.1

Minimaal iOS 11.4

x
2.13 tot 2.18.1

Minimaal iOS 10.3

x
2.10 tot 2.12.3

Minimaal iOS 9.3

x
Ouder dan 2.10

Retail POS-aanmeldscherm uitgeschakeld op alle iOS-versies

x

1. De iOS van je iPad bijwerken

Werk de iOS-versie van je iPad eerst bij naar 14.2 of hoger. Dat doe je zo:

1. Verbind je iPad met internet en sluit een voedingsbron aan.
  2. Tik op Instellingen > Algemeen > Software-update.
  3. Tik op Downloaden en installeer.
  4. Voer je wachtwoord in wanneer daar om wordt gevraagd.

Opmerking: Zie Apple Support voor meer informatie wanneer er tijdens het bijwerken een foutmelding wordt weergegeven. Als er geen software-update beschikbaar is voor je iPad, kan het zijn dat je iPad niet compatibel is met iOS 11. Zie ons artikel Ondersteunde hardware voor een lijst met compatibele iPads.

2. De Retail POS-app bijwerken

Wanneer je iPad op iOS 14.2 of hoger draait, werk je de Retail POS-app bij naar de laatste versie.

1. Open de App Store op je iPad.  App-store-icon.png
  2. Tik op Updates.
  3. Zoek de Lightspeed Retail POS-app onder Beschikbare updates, en tik op UPDATE.
  4. Voer je Apple ID wachtwoord in wanneer daar om wordt gevraagd.

3. Automatisch downloaden inschakelen

Als Automatisch downloaden is ingeschakeld voor updates (iOS 9 of hoger vereist), worden alle nieuwe versies van de apps die momenteel op je iPad staan automatisch gedownload wanneer ze beschikbaar komen. Zo hoef je de Retail POS-app in de toekomst nooit meer handmatig bij te werken.

Automatisch downloaden voor updates inschakelen:

1. Tik op Instellingen > iTunes Store & App Store.
  2. Schakel onder Automatisch downloaden Updates in.