Kassabonnen en rapporten afdrukken met AirPrint op een iPad

Je kunt in Lightspeed Retail POS met AirPrint en een desktopprinter kassabonnen en rapporten op volledige pagina's afdrukken. Om AirPrint te kunnen gebruiken, zorg ervoor dat de desktopprinter compatibel is met AirPrint en dat deze met hetzelfde Wi-Fi-netwerk is verbonden als de iPad. Neem voor verdere assistentie voor een specifieke desktopprinter contact op met de fabrikant van de printer.

Zodra alles is verbonden, kun je:

1. vanuit het scherm Verkoopgeschiedenis (POS-modus) kassabonnen afdrukken.
  2. vanuit de sectie Rapporten (modus Retail Manager) rapporten afdrukken.

Vanuit het scherm Verkoopgeschiedenis (POS-modus) kassabonnen afdrukken.

1. Tik in het hoofdmenu op Verkoopgeschiedenis.

2. Zoek de verkoop op door:
    • omlaag te vegen om handmatig naar de verkoop te zoeken.
    • naar het Verkoop ID te zoeken.
    • naar de voor- en/of achternaam van de klant te zoeken.
    • de streepjescode van een kassabon te scannen.
  3. Tik op de verkoop om deze te openen.
  4. Tik op Opties kassabon

5. Kies een van onderstaande opties:
    • Kassabon op volledige pagina printen
    • Kassabon cadeau op volledige pagina printen

6. Wijzig vanuit de prompt AirPrint de nodige opties en tik op Afdrukken:
    • Selecteer de printer: kies een printer van de lijst met gedetecteerde printers. De die je selecteert is de volgende keer dat je AirPrint gebruikt de standaard printer.
    • Kopie: gebruik de toets - of + om het aantal exemplaren te regelen.
    • Opties: tik op deze optie om te wisselen tussen enkelzijdig en dubbelzijdig en het paginabereik in te stellen.

Vanuit de sectie Rapporten (modus Retail Manager) rapporten afdrukken

1. Druk in het hoofdmenu op Retail Manager Rapporten.
  2. Selecteer een rapport naar keuze. Tik bijvoorbeeld op Totalen.
  3. Gebruik de beschikbare filters voor het gewenste resultaat.
  4. Tik rechtsboven van de zoekresultaten op Afdrukken.

5. Wijzig in de promt AirPrint de nodige opties en tik op Afdrukken:
    • Selecteer de printer: kies een printer van de lijst met gedetecteerde printers. De die je selecteert is de volgende keer dat je AirPrint gebruikt de standaard printer.
    • Kopie: gebruik de toets - of + om het aantal exemplaren te regelen.
    • Opties: tik op deze optie om te wisselen tussen enkelzijdig en dubbelzijdig en het paginabereik te regelen.

OPMERKING: Je kunt per keer maximaal 100 resultaten afdrukken.